Select Page

Organizacijos

Iniciatyvinė grupė „AR studija”

Rugsėjo 25 dieną  susitikome  su talentinga, drąsia ir smalsia teigiamų pokyčių Šiaulių krašte kūrėja ir įkvėpėja Remigija Janeliūne, kuri pasakoja:

 “Atrodo dar visai neseniai tik svajojau. Svajojau apie veiklą, kurioje jausčiausi savimi, kuri teiktų motyvacijos,  ir  kurią ,,kaifuočiau” dirbdama. Dirbau daug darbų, patiko visi, gavau skirtingos patirties, bet vis tiek ,,kažko” ieškojau. ,,Kažko”,  ko net pati nesupratau. Dažnai klausdavau savęs, tai gi, ką iš tikrųjų noriu veikti? Nors žinojau, užsirašydavau prie savo svajonių, tačiau turėjo ateiti tam tinkamas laikas, tam tinkami žmonės.”

Remigija tik prieš keletą dienų atvėrė nuostabios ir įkvepiančios veikti  moterų saviugdos studijos AR duris.  Ji įkurta toms, kurios nori dalintis savo žiniomis, kartu organizuoti renginius, užsiėmimus, tobulėti, medituoti bei plėsti savo žinias.

Nors studija dar tik atvėrė duris, bet jau surengti keli didelio susidomėjimo sulaukę renginiai: “Magiški taškeliai”, kvepalų dirbtuvės ir kt..

Studija AR  laukia visų  apsilankančių  ateities renginiuose (Studija AR ),  ar šiaip, bėgančių pro šalį – kviečia stabtelėti ir  išgerti arbatos adresu Studija AR, A. J. Greimo 77 Šiauliai.