Select Page

Renginiai

IV mokymai “Partnerių paieška ir pritraukimas”

Birželio 17 dieną 2021

IV mokymai sesija “Partnerių paieška ir pritraukimas”

Mokymų programa:

15:45 – 16:00 val. – Registracija (bus galimybė užduoti klausimus)

16:00 -16:25 val. – ,,NVO ir savivaldos bendradarbiavimas”, jaunimo reikalų koordinatorė Simona Dambrauskienė

16:25 – 16:30 val. – Pertrauka

16:30 – 16:55 val. – ,,Partnerystė su regionine žiniasklaida”, naujienų platformos ,,Etaplius” direktorė Giedrė Brazlauskaitė

16:55 – 17:00 val. – Pertrauka

17:00 – 17:25 val. – ,,Ko tikisi media partneris iš bendradarbiavimo?”, gen. direktorės pavaduotojas portale lrt.lt Gytis Oganauskas

17:25 – 17:30 val. – Pertrauka

17:30 – 17:55 val. – ,,Kokios dažniausiai yra socialiai atsakingų organizacijų savanorystės programos ir lūkesčiai?”, Euromonitor International verslas verslui tyrimų vadovė Kristina Balčiauskaitė

17:55 – 18:00 val. – Pertrauka

18:00 – 18:20 val. – ,,3 patarimai pasirenkant partnerį NVO”,  VŠĮ ,,Geri norai LT” vadovė Jurgita Ribinskaitė-Glatzer

18:20 – 18:25 val. – Pertrauka

18:30 – 18:55 val. – ,,NVO rėmimas verslininko akimis”, verslininkas Kęstutis Jocius

18:55 – 19:00 val. – Pertrauka

19:00 – 20:00 val.  – Praktika. Refleksija ir aptarimas

    KAM SKIRTA: Kviečiame prisijungti aktyvų jaunimą, jaunimo iniciatyvines grupes, ir su jaunimu dirbančias organizacijas Šiaulių apskrityje.

    KADA? 2021m. birželio mėn. 17d. 15.45 – 20.00 val.

    KUR? Online

    Nuorodą į prisijungimą bus atsiųsta visiems užsiregistravusiems el. paštu.

    Projektas ‘Patirties perdavimo ir lyderystės įgūdžių ugdymo programa regionams “Aktyvaus pilietiškumo modelio plėtra”’ skirtas Šiaulių krašto Pilietinėms visuomeninėms organizacijoms (PVO) orientuotoms į jaunimo įtraukimą ir aktyvumo skatinimą. Projektas finansuojamas pagal EEE mechanizmą.

    Projektas truks 30 mėn. Projekto metu bus surengta 15 mokymų sesijų atrinktomis lyderystės ir įtraukties temomis, 5 mentorystės sesijos su atrinktomis Šiaulių krašto PVO, o viską vainikuos konferencija, kurioje dalyvaus ekspertai iš Lietuvos ir užsienio.

    Projektą vykdo JCI Sostinė kartu su partneriu JCI Šiauliai.

     

    Lektoriai

    Kristina Balčiauskaitė  – Kristina jau daugiau nei 10 metų yra Euromonitor International verslas verslui tyrimų vadovė. Du metus buvo Euromonitor Socialinės Atsakomybės koordinatorė.  Pireš porą metų Kristina, kaip savanorė , prisijungė prie Socialinis Veiksmas ir yra įmonių socialinės atsakomybės ambasadorė (www.savaplatforma.lt)  verslo savanorystės srityje. Pristatys temą ,,Kokios dažniausiai yra socialiai atsakingų organizacijų savanorystės programos ir lūkesčiai?”

    Simona Dambrauskienė – jaunimo reikalų koordinatorė, atsakinga už jaunimo politikos įgyvendinimą Šiaulių rajono savivaldybėje:  jaunimo įgalinimas, savanorystė, jaunimo iniciatyvų skatinimas, jaunimui teikiamų paslaugų kokybė. Pristatys temą  ,,NVO ir savivaldos bendradarbiavimas”.

    Giedrė Brazlauskaitė vadovauja „Etaplius“ regioninių naujienų platformai. Pasak Giedrės, regioninės naujienos vertinamos įvairiai ir labai skirtingai. Jas rašo daug žmonių, daug žiniasklaidos partnerių, todėl kyla iššūkis suvaldyti informaciją, būti įdomiems ir matomiems. Pristatys temą ,, Partnerystė su regionine žiniasklaida”.

    Kęstutis Jocius – verslininkas, JCI Senatorius, aktyvus pilietis ir visuomeninkas, socialiai atsakingų iniciatyvų remėjas. Kęstutis beveik 25 metus vadovauja UAB ,,Vitameda”, kuriai priklauso ir CraftWear prekinis ženklas. Kitos įmonės atstovauja ,,Keya” prekinį ženklą, teikia konsultacijas ir paslaugas. Pristatys temą  ,,NVO rėmimas verslininko akimis”.

    Jurgita Ribinskaite-Glatzer – socialinio verslumo srityje dirba beveik 10 metų. VŠĮ ,,Geri norai LT” įkūrėja ir vadovė, verslo konsultantė, aktyvi visuomenininke, socialinio verslo entreprenerė. Su kolegomis vysto socialinio verslo ekosistemą Lietuvoje, vykdo talentų paiešką. Pristatys temą ,,3 patarimai pasirenkant partnerį NVO”.

    Gytis Oganauskas – profesionalus žurnalistas, reporteris, naujienų redaktorius, įvairiose žiniasklaidos platformose dirba daugiau nei 30 metų. Dirbo radijo stotyje M-1, portale delfi.lt. Šiuo metu yra “Lietuvos nacionalinis radijas ir televizija“ Generalinės direktorės pavaduotojas. Pristatys temą ,,Ko tikisi media partneris iš bendradarbiavimo?”